A legszebb Babakelengye Kisbabámnak – avagy mitől praktikus egy babakelengye?

Zombory-Balogh Eszter
A legszebb Babakelengye Kisbabámnak – avagy mitől praktikus egy babakelengye?

Egy újszülött érkezése a családban mindig örömteli esemény. A kismama és a családtagok már a baba érkezését megelőzően tájékozódnak, hogy hogyan tudják összeállítani a legtökéletesebb babakelengyét. Ma már számtalan lehetőségünk van és a világ abba az irányba halad, hogy minél könnyebb legyen az anyukák élete. A Kisbabámnak babakelengyéinek megtervezésekor azt tartottam szem előtt, hogy nem csak szépek, de praktikusak is legyenek ezek a termékek.

Összegyűjtöttem neked egy csokorba, hogy miket is találsz nálunk:

1, BabaBatyu az anyukák nagy kedvence:

Egy olyan multifunkcionális takaró ez, mely egyben játszószőnyegként funkcionál a csecsemő születése után az első hetekben. Bárhova le tudod teríteni legyen az az ágy, a kanapé, parketta, a babádnak egy puha finom felületet biztosít a nézelődéshez. Amikor pedig elalszik, egy egy könnyed mozdulattal be tudod őt bugyolálni és a pántokkal masnit kötni rá. A fejvégén speciális kialakításának köszönhetően pedig kapucnit tudsz neki formálni. Ezt a körbeölelt érzést a születési után időkben különösen szeretik, mivel az anyaméhben is így érezték magukat. Mindeközben modern pólyaként is funkcionál és bebugyolálva a karodban tarthatod a BabaBatyuval.

A babakocsiban is nagyon hasznos, hiszen ott szintén alátétként funkcionál, ha pedig felkap a szél vagy egy kicsit hidegebbre fordul az idő be tudod őt takarni és a BabaBatyu mindenhol körbeöleli babád.

2, Pelenkázó BabaAlátét, a legkisebb pelenkázó mely elfér a táskádban

Az első 1 - 1,5 évben bárhol bármikor szükség lehet rá, hogy tisztába tedd vagy átöltöztesd, így érdemes magadnál tartani egy alátétet amire ráfektetheted. A Pelenkázó BabaAlátétet úgy alakítottam ki, hogy a szemed fénye egy puha pamut felületen feküdjön, míg a hátoldala vízálló anyagból van. Így ha „baleset“ történik akkor sem kell aggódnod azon, hogy a vendégségben a kanapénak annyi. A pelenkázó alátétet egészen kicsire össze tudod hajtani és saját tasakjába be tudod csomagolni. A táskádban pedig a lehető legkissebb helyet foglalja el.  A zsebében pedig elfér egy törlőkendő is.

Használhatod az orvosi rendelőben, vendégségben, a szabadban, utazás közben vagy akár gyógytornán is.

"Egyszerűen nagyszerű" - Andi                                  "Kis helyen is elfér, praktikus, mégis design-os." - Anikó

3, Rágnyi és RágnyiLánc

A piciknek a fogzás megkönnyítésére és a forma érzékelés fejlesztésére alkalmas rágóka rögzítve van kétoldalú kendőhöz. Így rágcsálás közben a puha kendőhöz bújnak, mely megnyugtatja őket és átsegíti a babákat, a szeparációs szorongás időszakán. A RágnyiLánc pedig abban nyújt segítséget, hogy babád el ne veszítse a kis kedvencét. Az egyik végén lévő csattal a Rágnyihoz tudod rögzíteni, a másik végén lévővel pedig a ruhájához, vagy a babakocsihoz. A RágnyiLánc szilikon gyöngyeit szintén rágcsálhatja.

A Rágnyi a különböző mintáknak és anyagainak köszönhetően fejlődik a látás és a finommotorikus készség. Az egyik oldala mintás pamut jersey, a másik oldala pedig pihe puha minky anyag.

A Kisbabámnak logó finom puha, ám bordázott. Mely szintén a tapintást fejleszti.

“Rágnyi, az új nyunyi a legjobb barátunk.”             „Bárhol,bármikor nagy kedvenc, köszönjük" Évi

A Kisbabámnak Babakelengyéi közt találsz még baba- és gyermekplédet, body szettet sapival és nyálkendővel, nyári lepelt és babatörölközőt speciális vékony és nedvszívó anyagból.

 

A BabaPakk csomagokban pedig ezeket összeválogatva kezdvezményes áron megvásárolhatod és személyre is szabhatod névreszóló hímzéssel.

Elegáns, különleges és trendi babaváró ajándék, melynek bármelyik anya és baba örülnének!

 

A következő bejegyzésben pedig arról olvashatsz, hogy mitől különlegesek a Kisbabámnak márka termékei.