Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

2019. 08. 19. 17:30:45 Zombory-Balogh Eszter
A legszebb Babakelengye Kisbabámnak – avagy mitől praktikus egy babakelengye?

Egy újszülött érkezése a családban mindig örömteli esemény. A kismama és a családtagok már a baba érkezését megelőzően tájékozódnak, hogy hogyan tudják összeállítani a legtökéletesebb babakelengyét. Ma már számtalan lehetőségünk van és a világ abba az irányba halad, hogy minél könnyebb legyen az anyukák élete. A Kisbabámnak babakelengyéinek megtervezésekor azt tartottam szem előtt, hogy nem csak szépek, de praktikusak is legyenek ezek a termékek.

Összegyűjtöttem neked egy csokorba, hogy miket is találsz nálunk:

2019. 04. 01. 00:00:13
HamiSapi

Gratulálok! Ha itt jársz, most már tudod, hogy a HamiSapi Április 1-jei tréfa!

Viszont ennek fele se tréfa! Ma 4,1% kedvezmény jár minden termékre!

Használd a HAMITREFA kódot!

Az ajánlat érvényes: 2019.04.01-jén!

2019. 03. 23. 13:52:56 Zombory-Balogh Eszter
Új termékeket fotóztunk!

A Kisbabámnak, mert Ő a mindenem márkát aki ismeri tudja, hogy a termékek egytől egyig azt a célt szolgálják, hogy az anyukák számára praktikus megoldásokat kínáljanak a hétköznapokban! A baba születése egy családban mindig ünnep és a babavárás alatt már tervezgetni kezdjük, hogy milyen is lesz a megfelelő babakelengye.

A saját babázásom időszaka alatt és több anyuka ötletei alapján, egy olyan babakelengye csomagot álmodtam meg, ami csupa olyan kiegészítőt tartalmaz amiben egy kis "Kisbabámnakos" csavart fedezhetsz fel. A Kisbabámnak Babakelengye csomag el is készült és ezeket a termékeket fotóztuk a héten!

 

2019. 03. 15. 17:00:45 Zombory-Balogh Eszter
Befotóztuk az új HamiKabi kollekciót!

A visszajelzéseitek alapján felfrissítettem a HamiKabi kollekciót. A meglévő rózsaszín és kék színek mellé, lila, zöld, királyék és piros színekkel bővült a paletta! Ezen kívül a Prémium HamiKabi kollekció is bekerült a termékek közé, különleges textúrájú anyagával szürke és jeans színekben. Ezeket az új színeket fotóztuk!

Keresés