Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Fizetési módok

Átutalással: Megrendelésedről a megadott e-mail címedre díjbekérőt küldünk. A díjbekérőn szereplő bankszámlaszámunkra utald át a számla ellenértékét! Ne felejtsd a közleménybe beírni a rendelés számot, mert ebből fogjuk tudni, hogy a te befizetésed érkezett meg. A befizetést követően megkezdjük a rendelésed feldolgozását. Amennyiben a díjbekérő nem érkezik meg a rendelést követő 24 órán belül, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az  info@kisbabamnak.hu e-mail címen.

Utánvéttel: Ha az utánvétes fizetést választod, úgy a csomag díját és az esetleges szállítási költséget a futárnak, vagy az átvevőhely személyzetének fogja kiegyenlíteni a csomag átvételekor.
 

Offline fizetési lehetőség, banki készpénz befizetéssel:
Ha nem tudnál sem utalni, sem online fizetni, bármely ERSTE bankfiókban készpénzben be tudod fizetni vásárlásod összegét.
A rendelés végén a webshopon válaszd ki a banki átutalást. A rendelésed után visszaigazolást kapsz rendelésedről e-mailben, ami tartalmazni fogja a befizetéshez szükséges adatokat.
A befizetéshez szükséged lesz a befizetés kedvezményezettjének adataira és számlaszámára. Megjegyzés rovatba pedig a rendelésszámod írd be.
A befizetések feldolgozását munkanapokon többször ellenőrizzük, és jóváírjuk ezeket. 

A számlát minden esetben elektronikus formában, a megadott e-mail címre juttatjuk el a számodra.

Házhozszállítás

Csomagpiac Kft.

Telefon: +36 70 9409442

Székhely: 2100 Gödöllő, Németh László u. 1/B

Levelezési cím: 2100 Gödöllő, Németh László u. 1/B

Általános Szerződési Feltételeiket itt találod:


Csomagkövetés

Amikor a futárszolgálatnak átadtuk a csomagod, a kézbesítés napján egy e-mail-t és/vagy egy SMS-t fogsz kapni, az üzenetben megadott elérhetőségen lehetőséged van a csomagod követésére, a szállítási időpont megváltoztatására.

Szállítási költségek:

Szállítási díj/csomag: 1.200 Ft

Házhozszálíltás tánvéttel: 1.500 Ft
20.000 felett ingyenes szállítás
 

Szállítás FoxPost csomagautomatába

A termék szállítását FoxPost csomagautomatába is kérheted.

Szállítási díj/ csomag: 799 Ft

FoxPost ZRt.

Email: info@foxpost.hu

Web: www.foxpost.hu

Telefon: +06-1-999-0-369

Ügyfélszolgálat címe:
1097 Budapest, Táblás u. 36-38. „C” épület

A FoxPost Általános szerződési feltételeit itt találod: http://www.foxpost.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

A szállítási határidő általában 3-7 munkanap, maximum 14 nap. Amennyiben a szállítás határidejét nem tudjuk tartani, arról értesítést küldünk.

Az egyedileg készült termékek szállítási határideje 14 - 21 nap. Amennyiben a szállítás határidejét nem tudjuk tartani, arról értesítést küldünk.

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok visszaszállítási költségét a megrendelőre terheljük! 

Kérjük az áru kézhezvételekor minden esetben ellenőrizze annak sértetlenségét, ha sérült a termék, ne vegye át a szállítótól, készíttessen róla jegyzőkönyvet, illetve jelezze a problémát felénk email formájában.
Amennyiben a sérült csomag mégis átvételre kerül, utólagos reklamációt nem fogadunk el!

Keresés