Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új termékeket fotóztunk!

Zombory-Balogh Eszter
2019. 03. 23. 13:52:56
Új termékeket fotóztunk!

A Kisbabámnak, mert Ő a mindenem márkát aki ismeri tudja, hogy a termékek egytől egyig azt a célt szolgálják, hogy az anyukák számára praktikus megoldásokat kínáljanak a hétköznapokban! A baba születése egy családban mindig ünnep és a babavárás alatt már tervezgetni kezdjük, hogy milyen is lesz a megfelelő babakelengye.

A saját babázásom időszaka alatt és több anyuka ötletei alapján, egy olyan babakelengye csomagot álmodtam meg, ami csupa olyan kiegészítőt tartalmaz amiben egy kis "Kisbabámnakos" csavart fedezhetsz fel. A Kisbabámnak Babakelengye csomag el is készült és ezeket a termékeket fotóztuk a héten!

 

A babás fotózások a munkám egyik kedvenc része, mert ilyenkor a hosszú termékfejlesztési folyamat után, végre láthatom ahogyan az anyukák-babák kipróbálják.

Ezen a szép Csütörtöki napon 6 babát fotóztunk egészen 4 hetestől az 1 évesig. A Montázs Studióba mentünk, ahol egy gyönyörű enteriőr fogadott minket. Otthonos, letisztult kellemes hangulatú. Látszik, hogy a stúdió tulajdonosa lakberendező eredeti szakmája szerint.

Az anyukák és a kisbabáik először megcsodálták a termékeket, majd belevetettük magunkat a fotózásba. Anitával a fotósunkkal már régóta dolgozom együtt, az összes családi fotónkat ő készítette, majd a vállalkozás indítás után is egyértelmű volt számomra, hogy vele szeretnék majd együtt dolgozni mert nagyon ért a babák-gyerkőcök nyelvén és mestere annak, hogy valódi pillanatokat ragad meg! Ez kiemelten fontos számomra, hiszen a Kisbabámnak termékeket arra terveztem, hogy valós problémákra kínáljon megoldást a mindennapokban.

Fotó: Léderer Anita

Anitával gyorsan egyeztettünk, hogy melyik termék mire való, hiszen számára is újak voltak. A kisbabák nagyon jól viselték a fotózást, volt aki olyan kényelmesen érezte magát, hogy el is szundított a babakelengyében. Ráadásul nagy örömömre az apukák egy része is részt vett a fotózáson és segédkezett az anyukáknak a babák körül!

Fotó: Léderer Anita

A fotózás hangulatát egy videóban örökítettem meg és már alig várom, hogy az új termékeket bemutathassam Nektek!

Eszter

Fotó: Léderer Anita http://ameliephoto.hu/

 

 

 

Keresés