Hozzávalók:
0.5 kg csirkemell
1 kg burgonya
160 g fagyasztott zöldborsó
só, bors
petrezselyem
majoránna
olívaolaj
Külön fogjuk elkészíteni a krumplit és a húst a borsóval, majd végül elkeverjük és összesütjük. A krumplit meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsire szórjuk. Meglocsoljuk olívaolajjal, kevés sóval és sok petrezselyemmel ízesítjük. Jól elkeverjük, majd 180°C-os sütőben pirulásig sütjük – közben egyszer-kétszer átkeverjük, hogy mindenhol szép színt kapjon. A csirkemellet hasonló méretű kockákra vágjuk, egy serpenyőben kevés olajat hevítünk. Beledobjuk a csirkemellkockákat, enyhén sózzuk, borsozzuk és majoránnával megszórjuk. Közepes lángon fehéredésig sütjük, majd hozzáadjuk a borsót és fedő alatt még 5 percig pároljuk. Ha minden elkészült a tepsiben összekeverjük őket és további 10 percig együtt sütjük.