Rólunk

Kisbabámnak, mert Ő a mindenem

Itt olyan termékeket találsz, melyek a babád születésétől kezdve praktikus segítséget nyújtanak Nektek a mindennapokban.

Saját fejlesztésű termékeink mint például a HamiKabi és a Rágnyi a saját babám kapcsán felmerült igényekre, problémákra nyújt hiánypótló megoldást.

Fontos számomra, hogy a babázás időszaka vidáman teljen. Emellett pedig a design és a modern minták tegyék szebbé a napjaitok. 

Rólam

"Már kiskoromban ha megkérdezték tőlem, hogy mi leszel ha nagy leszel a válaszom a következő volt: "Hercegnő és Anyuka! Egyébként pedig óvodát fogok nyitni." -  utóbbit azért mert szerettem volna gyerekekkel foglalkozni. Ahogy teltek múltak az évek az üzleti érzék is kirajzolódni látszott, mert 14 éves koromban nagy Vad Angyal fan-ként 1. sorba foglaltam helyet Natalia Oreiro koncertre és vettem egy jó fényképezőgépet. A képeket eladtam később ilyen olyan fórumokon és visszakerestem a jegyem és a fényképezőm árát is! Így az üzleti pályát választottam: külföldön Hollandiában diplomáztam International Business és Marketing szakon. A gyerekek iránti rajongásom és kreativitásom vissza vissza tért az idő folyamán mert kézműves foglalkozásokat tartottam hátrányos helyzetű gyerekeknek meg egy mese alkalmazást fejlesztettem Tabletre. Végül a multi világa elcsábított és értékesítési vezetőként majd marketing managerként dolgoztam 4 éven át. Idő közben teljesült az 1. számú álmom, azaz összeházasodtunk a férjemmel és az esküvőn hercegnő lettem. Majd 2016-ban átadtam a hercegnő staféta címet, amikor megszületett a kislányom és ezzel teljesült a 2. álmom is! Most a Kisbabámnak oldallal teljesül a 3. álmom, hogy olyannal foglalkozhatok, ami gyerekekkel kapcsolatos és egyben kreatív." Eszter

Fotó: Léderer Anita http://ameliephoto.hu/

Ruha: Lukéj Gabi

Helyszín: Marangona DesszertPark